Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Papp Bertalan e. v. Székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 38. Adószám: 69695142-1-41 Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Szerződés nyelve: Magyar Elektronikus Ügyfélszolgálat: info@infernoformen.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 (20) 220-8888 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek online, házhoz szállítással ill. boltban történő átvétellel rendelhetőek meg. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 • étrend-kiegészítők

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, a rendszer megjegyzi a legutóbbi szállítási információkat.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete

A Webáruházban a rendelést a kiválasztott termék profiljára kattintva lehet elindítani. A termék profilján a mennyiség kiválasztása után a “Kosárba rakom” gombra kattintva a termék bekerül a virtuális korsárba. A “Kosár megtekintése” gombra kattintva a Kosár felületre érkezik a látogató, ahol áttekintheti a kiválasztott termékeket, módosíthatja a mennyiséget, törölheti a terméket a kosárból, illetve kiválaszthatja a szállítási módot, és megadhat kuponkódot, amennyiben érvényes akciós kuponnal rendelkezik. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva a látogató a Pénztár oldalra érkezik. A Pénztár oldalon tudja megadni a szállítási adatait, illetve a számlázási adatait a látogató, illetve ki tudja választani a neki legmegfelelőbb fizetési módot. A “Rendelés elküldése” gombra kattintva a kosár tartalma megrendelésre kerül. A Megrendelése akkor érvényes, ha erről visszaigazoló e-mail formájában tájékoztatjuk. Amennyiben nem kap visszaigazoló üzenetet a megrendeléséről, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a Pick Pack Ponton kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjenek megvizsgálni a futárnál vagy a Pick Pack Ponton, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás futárral, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS-Hungary Kft. (futárcég) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben kényelmesebbnek találja, kérje a Pick Pack Pontos kiszállítási módot vagy a bolti személyes átvételt!

Személyes vásárlás

Lehetősége van személyes vásárlásra is Budapesten a 1036 Lajos utca 38 szám alatt található Nature Force üzletben. Érdeklődjön telefonon előtte!

Átvétel Pick Pack Ponton

Szállítás külföldre

Vásárlói kérésre gyakran küldünk külföldre is csomagot. Ebben az esetben előzetes egyeztetés szükséges (telefonon és/vagy e-mailben). Az egyeztetés után a rendelés (+ szállítás) vételára kizárólag előre utalással történhet! Amint megkaptuk az átutalt pénzt rögtön feladjuk a csomagját!

Házhoz szállítás díjszabása

Bruttó 15.000 Ft alatti rendelési érték esetén minden esetben (futárszolgálat, csomagpont) 1200 Ft-ot számolunk fel, amit minden esetben feltüntetünk a Pénztár oldalon és az e-mailes visszaigazolásban. 15.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás ingyenes.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak vagy a csomagpontnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagon (kisebb rendelési mennyiség esetén légpárnás borítékban, nagyobb rendelés esetén karton dobozban) semmilyen utaló jel nem található a csomag tartalmára, egyedül a cég adatai vannak feltűntetve. Külön kérésre van, hogy csak a cég nevét és bejegyzett címét adjuk meg és az emailcímét, weboldal elérhetőségét, telefonszámot nem írjuk oda.

Garancia

Termékekre 100% garanciát vállalunk, aminek a következők a feltételei:

 • minimum 1 doboz két kapszulás Infernot (vagy annál többet) kell rendelnie
 • ha kipróbál 1 kapszulát a dobozból, de az nem hozta a kívánt hatást akkor a maradék 1 kapszulát (illetve a többi bontatlan dobozt) a bliszterében visszavesszük!
 • a garancia csak abban az esetben érvényes, ha kizárólag 1 kapszulát használ fel (a minimum kettőből) és a maradékot sértetlenül visszaküldi részünkre
 • vissza kell küldje a feladó címére (1036 Budapest Lajos utca 38. – Nature Force bolt)
 • a visszaküldött terméket ellenőrizzük és ezután visszautaljuk a feladó részére annak árát!

A termékgarancia a következő esetekben nem érvényes:

 • amennyiben csak egy kapszulás Infernot (mintát) rendel
 • amennyiben több dobozzal rendelt és több dobozt is megbontott
 • amennyiben a termék sérülten/bliszteréből kibontva érkezik vissza
 • egy háztartásból maximum egy személy küldheti vissza (azonos cím, telefonszám, e-mail, név esetén nem áll módunkban visszafizetni a termék árát!)
 • minden személy csak és kizárólag egyszer élhet a termékgaranciával (amennyiben többször is megpróbálná kijátszani a rendszert, nem áll módunkban visszafizetni a termék árát!)

Pénzvisszafizetés menete

A termék visszaküldése előtt kérjük, jelezze felénk a pénzvisszafizetési igényét e-mailben és/vagy telefonon. Egyeztetés után a bontatlan termékeket az eredeti számlával saját költségén kell feladja postán, illetve futárral (egyedi esetekben lehetőség van személyes átadásra is). Kérjük, hogy minden esetben küldjék el részünkre az átutaláshoz szükséges adataikat (bankszámla száma, tulajdonosa, bank neve…) A csomag átvételekor jelentkezni fogunk, hogy mindent rendben találtunk-e. A pénzvisszafizetés 5 munkanapon belül történik átutalással.

Fizetési lehetőségek

3 féle fizetési lehetőség közül lehet választani a rendelés során:

 • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, illetve az adott csomagponton
 • Bankkártyás fizetés (Barion Payment Zrt. biztosítja): Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 • Banki átutalás: lehetőség van banki átutalásra is, ebben az esetben is a fizetés előre történik. A megrendelés teljes összegének átutalása mellé kérjük, hogy megjegyzésben tüntesse fel a megrendelő nevét is (sok esetben nem egyezik, így nem tudjuk, hogy kihez tartozik az adott rendelés). Amint megkaptuk az átutalt összeget legkésőbb a beérkezést követő napon feladjuk a csomagját.

Elállás joga A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből: A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

 • A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig
 • Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig
 • Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.
 • Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
 • Papp Bertalan e. v. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
 • A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
 • A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

 • Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
 • Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
 • Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
 • hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
 • hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében
 • szerencsejáték-szerződés esetében
 • hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében
 • élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szolgáló termékek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződésekre
 • az olyan szállást nyújtó, szállítási, étkeztetési vagy szabadidős szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekre, amelyek alapján a vállalkozás e szolgáltatásokat meghatározott időpontban vagy meghatározott időszakban nyújtja

A törvény további részletei megtekintése itt: http://href.hu/x/ak15

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Nature Force Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés

Az webáruház használata során a GLS-Hungary Kft. (futárcég) részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a GLS-Hungary Kft. (futárcég) alvállalkozója. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Nature Force Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Nature Force Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Nature Force Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@natureforce.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Nature Force Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.