Garancia

Termékekre 100% garanciát vállalunk, aminek a következők a feltételei:

  • minimum 1 doboz két kapszulás Infernot (vagy annál többet) kell rendelnie
  • ha kipróbál 1 kapszulát a dobozból, de az nem hozta a kívánt hatást akkor a maradék 1 kapszulát (illetve a többi bontatlan dobozt) a bliszterében visszavesszük!
  • a garancia csak abban az esetben érvényes, ha kizárólag 1 kapszulát használ fel (a minimum kettőből) és a maradékot sértetlenül visszaküldi részünkre
  • vissza kell küldje a feladó címére (1036 Budapest Lajos utca 38. – Nature Force bolt)
  • a visszaküldött terméket ellenőrizzük és ezután visszautaljuk a feladó részére annak árát!

A termékgarancia a következő esetekben nem érvényes:

  • amennyiben csak egy kapszulás Infernot (mintát) rendel
  • amennyiben több dobozzal rendelt és több dobozt is megbontott
  • amennyiben a termék sérülten/bliszteréből kibontva érkezik vissza
  • egy háztartásból maximum egy személy küldheti vissza (azonos cím, telefonszám, e-mail, név esetén nem áll módunkban visszafizetni a termék árát!)
  • minden személy csak és kizárólag egyszer élhet a termékgaranciával (amennyiben többször is megpróbálná kijátszani a rendszert, nem áll módunkban visszafizetni a termék árát!)

Pénzvisszafizetés menete

A termék visszaküldése előtt kérjük, jelezze felénk a pénzvisszafizetési igényét e-mailben és/vagy telefonon. Egyeztetés után a bontatlan termékeket az eredeti számlával saját költségén kell feladja postán, illetve futárral (egyedi esetekben lehetőség van személyes átadásra is). Kérjük, hogy minden esetben küldjék el részünkre az átutaláshoz szükséges adataikat (bankszámla száma, tulajdonosa, bank neve…) A csomag átvételekor jelentkezni fogunk, hogy mindent rendben találtunk-e. A pénzvisszafizetés 5 munkanapon belül történik átutalással.

Alkalmi potencianövelő

Inferno for men 1 doboz

3 990 Ft

Inferno for men 1 doboz (1 doboz/2 kapszula) étrend-kiegészítő férfiaknak. 100% termékgaranciával! Ingyenes szállítással 15 000 Ft felett.

-4%

Alkalmi potencianövelő

Inferno for men 3 doboz

11 520 Ft

Inferno for men 3 doboz (3 doboz/6 kapszula) étrend-kiegészítő férfiaknak. 100% termékgaranciával! Ingyenes szállítással 15 000 Ft felett.

-8%

Alkalmi potencianövelő

Inferno for men 5 doboz

18 450 Ft

Inferno for men 5 doboz (5 doboz/10 kapszula) étrend-kiegészítő férfiaknak. 100% termékgaranciával! Ingyenes szállítással 15 000 Ft felett.

-13%

Alkalmi potencianövelő

Inferno for men 10 doboz

34 900 Ft

Inferno for men 10 doboz (10 doboz/20 kapszula) étrend-kiegészítő férfiaknak. 100% termékgaranciával! Ingyenes szállítással 15 000 Ft felett.

Elfogyott

Alkalmi potencianövelő

Inferno for men minta

2 190 Ft

Inferno for men minta (1 doboz/1 kapszula) étrend-kiegészítő férfiaknak. 100% termékgaranciával! Ingyenes szállítással 15 000 Ft felett.