Szárnyal az Inferno!

Nincs két hónapja, hogy piacra került az Inferno alkalmi potencianövelőnk és már több száz pozitív visszajelzés érkezett! Boltunkban az elmúlt két hétben a Machooh potencianövelő mellett a 2 kapszulás Infernonk lett a legkeresettebb termék. Egyre több pozitív visszajelzés érkezik oldalunkra is online, illetve vannak olyan személyes törzsvásárlóink, akik már kifejezetten az Infernot keresik. A legnépszerűbb csomag az 5 dobozos (10 kapszulás), mely 18450 Ft-ba kerül és ingyenes szállítás társul hozzá. Volt olyan vásárlónk, aki azt mondta,hogy “az Inferno, jobb mint a Szuperhős”, ami nagy szó, hiszen a Machooh, Rider, Gold Power, Szuperhős “Top” termékeink között van az elmúlt hónapokban. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy eddig se egy panasz, se termékgaranciát nem igényelt senki, amiből megint csak arra merünk következtetni, hogy az Inferno tényleg hatásos és működik!

Kérünk bennetek, hogy ha próbáltátok termékünket és elégedettek voltatok vele, írjatok pár sort a shopban ahhoz a termékhez amelyiket rendeltétek. A termékleírásnál fogtok találni egy “vélemények” fült, ott tudtok hozzászólni. Az e-mailcímeteket kéri a rendszer, de természetesen azt nem fogjuk közzétenni. Nagy segítséget jelent nekünk és többi vásárlótársatoknak is, ha megosztjátok személyes tapasztalatotokat. Köszönjük!

Érdemes sűrűn látogatni az oldalra, mert minden hónapban lesznek akciós időszakok, amikor kedvezményes áron vásárolhatjátok meg az Infernot!

Köszönjük a bizalmatokat és további szép napot Nektek!

Az Inferno csapata

Az ördög sosem alszik…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük