Inferno for men a koronavírus alatt

Inferno for men a korona vírus alatt

Tisztelt Vásárlók!

Weboldalunk és Ügyfélszolgálatunkon továbbra is lehet rendelni a korona vírus ellenére! Előfordulhatnak némi csúszások a kiszállításban, azonban biztosíthatjuk, hogy minden esetben megkapja majd a rendelt csomagját! A rendeléseket igyekszünk továbbra is beérkezést követően 1 munkanapon belül teljesíteni és feladni, így akár már másnap megkaphatják csomagjukat.

Fontos a továbbiakban, hogy a csomagpontok többsége jelenleg nem üzemel, így arra kérnénk minden vásárlót, hogy aki teheti az a GLS futárszolgálatot válassza a kiszállítási módoknál. Lehetőség van telefonos egyeztetésre a kiszállítás pontos idejéről, ezt viszont előre jelezzék a rendelés leadásakor megjegyzésbe!

Csomagpontokból többnyire már csak a Pick Pack Pontos benzinkutak és Inmedi-Relay újságárusok elérhetők, így ne lepődjenek meg, hogy ha nem találják a megszokott csomagpontjukat.

A rendelésekről továbbra is minden esetben  visszaigazoló e-mailt küldünk, amennyiben nem kapnák meg kérem jelezzék Ügyfélszolgálatunk felé. Előfordulhat, hogy a promóciókhoz vagy spambe kerülnek a rendelési e-mailek, így érdemes ott is megnézni, ha nem találnák a bejövő üzeneteknél.

Telefonon továbbra is tudnak rendelni ügyfélfogadási időben:

Hétköznap 8:00-18:00, hétvégén 10:00-18:00

Telefonos rendelés:

+36 20 220 88 88

E-mail: info[kukac]infernoformen.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük